Adasco

I mitt företag Adasco arbetar jag sedan flera decennier tillbaka som certifierat medium, andlig coach och meditationslärare.

Certifieringen som medium har jag genom SRAU:s (Svenska Riksförbundet för Andlig Utveckling) där jag varit gruppledare
under många år i föreningens olika kursinriktningar. Jag arbetar även som diplomerad coach enligt ICF:s kärnkompetenser. Jag är certifierad inom neurovetenskap för personlig utveckling, neuroplasticitet, kommunikation och ledarskap. Parallellt med mitt företag har jag arbetat som viktcoach och yrkeslärare inom vård och omsorg. Företaget startades 2007.

Jag arbetar med mediala konsultationer per telefon och som andlig mentor. Mina utbildningar i andlig och medial utveckling finns i en kursportal online. De webbaserade kurserna har olika teman. I din andliga och mediala utveckling samt i ditt arbete att lära känna dig själv är jag din resurs och stöd, samtidigt som jag kan coacha dig i dina livsfrågor och karriär.

Margareta

Margareta Toorell

Jag arbetar sedan flera decennier tillbaka som certifierat medium, andlig coach och meditationslärare.

För min egen personliga och andliga utveckling har jag deltagit i olika utbildningar samt flertalet kurser för meditationsläraren och naturterapeuten Elia. Jag ser livet som ett ständigt lärande inom olika områden då tillvaron och världen ständig förändras.

Jag har flyttat tillbaka till landsbygden och bor nu i den lilla by där jag växte upp. Den ligger i gränslandet mellan skog och åker, mitt på Östgötaslätten. Här är den gröna näringen viktigt och central. Här värnar man naturen då den är förutsättningen för liv. Jag har två underbara vuxna barn som är utflugna.

Margareta Toorell

Lär dig mer om Medial Utveckling!

Erbjudande

Sidor

Meny

© Copyright 2024. Adasco. All rights reserved.